Botosani: Tabuleac si Flutur, candideaza pentru CJ si Primaria Botosani

mihai tabuleac - cataln flutur - constantin pitorac

Mihai Tabuleac si Catalin Flutur au fost propusi sa candideze pentru un nou mandat la CJ si Primaria Botosani.

Candidatura lui Mihai Tabuleac, pentru un nou mandat la presedintia Consiliului Judetean, si a lui Catalin Flutur, la Primaria Botosani, au fost inaintate spre aprobarea Biroului Permanent National al PDL, dupa ce au fost validate joi de catre Biroul Permanent Judetean al organizatiei judetene a PDL Botosani.
De asemenea, a fost validata si candidatura lui Constantin Pitorac, pentru un nou mandat la Primaria orasului Flamanzi.
Democrat-liberalii vor candida la alegerile locale din partea Miscarii pentru Botosani, alianta din care fac parte PDL, PNTCD si Partidul Ecologist.
„Am dat girul nostru de incredere majoritatii primarilor pe care ii avem in functie, cu trei exceptii, la Mileanca, Dobarceni si Hiliseu Horia”, a declarat Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene a PDL Botosani.
Lista candidatilor pentru alegerile locale va fi definitivata pe data de 25 martie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.