BOTOSANI: Trei zile de petrecere in familia presedintelui Consiliului Judetean

roxana anusca si florin turcanu

Vineri, incepe oficializarea relatiei dintre Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean Botosani, si deputatul PNL Roxana Anusca. Petrecerea are loc la Sucevita, in restaurantul celui mai luxos hotel din localitate.

Vineri, in familia presedintelui Consiliului Judetean are loc un eveniment deosebit. Martisorul va insemna de acum inainte pentru Florin Turcanu si momentul oficializarii relatiei cu Roxana Anusca, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani si cu care acesta vrea sa formeze o familie pentru restul vietii.
Extrem de retinut in declaratiile privind acest eveniment important din viata sa, Florin Turcanu a precizat doar: „este un moment pe care vreau sa-l petrec in cadrul restrans al familiei si al prietenilor apropiati”.
Din familia politica a PNL si-a ales si nasii. Este vorba de Dan si Nicoleta Bordeianu. Nasul este coleg in Parlamentul Romaniei cu Roxana Anusca, fiind deputat liberal.
Petrecerea care va urma cununiei civile va avea loc in localitatea Sucevita, la restaurantul unui luxos hotel, de patru stele, Hotelul Sofia.
Parlamentarii liberali botosaneni se numara printre invitatii la acest eveniment, ca si Andrei Dolineaschi, presedintele interimar al organizatiei judetene a PSD. Redactia  reporterul  le ureaza celor doi fericire in casnicie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.