Home Politica BOTOSANI vine cu trei propuneri pentru Ministerul Transporturilor

BOTOSANI vine cu trei propuneri pentru Ministerul Transporturilor

Numele a trei liberali din partea Organizatiei PNL Botosani ar putea sa intre pe lista de propuneri pentru conducerea Ministerului Transporturilor.

Cel putin asta intentioneaza presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, care va participa, saptamana viitoare, la sedinta Biroului Politic al partidului.

Florin Turcanu considera potrivit ca judetul Botosani sa intre in carti pentru un astfel de post, tinand cont de rezultatele liberalilor la ultimele alegeri.

Pe lista propunerilor se afla Gheorghe Sorescu, Viorel Iliuta, dar si Radu Judele.

„Noi ne prezentam propunerile, mai departe decizia este la Centru. Daca vor vrea sa le ia in calcul este un lucru bun”, a declarat Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Atributiile ministrului transporturilor vor fi, deocamdata, indeplinite de catre premierul Victor Ponta, pana la desemnarea noului ministru. Asta dupa ce Relu Fenechiu a decis sa isi dea demisia dupa condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul „Transformatorul”.

Premierul a declarat ca postul de ministru le va ramane liberalilor, dar ca de data aceasta va avea un cuvant de spus in privinta persoanei care va fi desemnata sa preia portofoliul la Transporturi in Guvernul pe care il conduce.

Exit mobile version