Buhaianu: „Turcanu le promite candidatilor nostri functii de prefect, ministri, secretari de stat”

deputatul catalin buhaianu

Politicienii locali din PDL si USL isi aduc acuzatii unii altora ca au pornit campanii „neortodoxe” de a-si fura oamenii. Cei de la USL arata cu degetul spre PDL-isti, in timp ce acestia din urma spun ca situatia sta exact invers.

„Practicile astea nu sunt in apanajul nostru”, ii transmite deputatul Catalin Buhaianu, colegului sau din Parlament, dar din tabara USL, Andrei Dolineaschi. Acesta din urma ii acuza saptamana trecuta pe PDL-isti ca ar umbla cu sacul cu bani sa-i racoleze pe primarii USL-isti.
„Astfel de practici il caracterizeaza pe candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean. Domnul Florin Turcanu duce o campanie agresiva, promite avantaje, le promite chiar ca-i face cu functii de prefect, secretar de stat sau ministru”, spune Catalin Buhaianu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.