Cadouri pentru copiii din centrele sociale din municipiul Botosani din partea tinerilor social-democrati si parlamentarii PSD

Pe 22 si 23 decembrie, tinerii social-democrati botosaneni si parlamentarii PSD au oferit cadouri de Craciun copiilor cu probleme medicale de la mai multe centre sociale din municipiul Botosani: Asociatia Nevazatorilor din Botosani, Asociatia Nationala a Surzilor, Asociatia Il Girotondo, Complexul „Sf. Mina”.

„Aceasta actiune care se repeta in fiecare an, are ca scop crearea unui mediu familial pentru educatia si integrarea copiilor din aceste unitati medico-sociale. Activitatile organizate in aceste zile fac parte din programul social pentru sprijinirea comunitatii locale initiat de TSD Botosani”, a precizat Andreea Buiuc, presedintele TSD al organizatiei municipale Botosani.

Deviza sub care s-au desfasurat actiunile din acest sfarsit de an a fost „DE CRACIUN FII MAI BUN”. Membrii TSD alaturi de parlamentarii PSD din Botosani au daruit copiilor din fiecare centru social pe care l-au vizitat dulciuri si jucarii si au asistat la spectacolele de colinde organizate pentru Sarabatorile de Craciun.

„Emotia Craciunului este speciala pentru fiecare dintre noi. Am dorit sa fiu alaturi de acesti copii minunati din Botosani si sa le ofer bucuria de a simti sarbatorile de iarna. Este important sa punem la dispozitie toate resursele de care dispunem pentru a oferi o sansa celor din aceste centre sa duca o viata normala si sa fie acceptati si respectati in societate ca orice alt tanar. Inca de la debutul meu in politica am dorit sa contribui la bunastarea persoanelor cu dizabilitati, de la donatii de alimente sau materiale igienico-sanitare pana la rechizite pentru elevi care provin din familii cu probleme sociale din scolile din judetul Botosani”, a subliniat Razvan Rotaru.

„Consider ca din pozitia reprezentanti ai comunitatii locale putem sa trimitem mai usor un semnal catre comunitatea noastra, si de aceea ar trebui sa ne mobilizam si sa investim cat mai multe resurse in educatia si sustinerea copiilor care sufera de anumite probleme medicale. Am vrut neaparat sa ii intalnesc din nou pe copii din aceste centre, mai ales ca impreuna cu asociatiile persoanelor cu dizabilitati am colaborat de fiecare data cand a fost de indreptat o problema legislativa. Ca medic pediatru ma simt foarte apropiata de copii mai putin norocosi si intotdeauna cand am ocazia, le sar in ajutor. Pana la urma este datoria noastra sa le fim alaturi de fiecare data, atat de Craciun, cat si atunci cand intampina greutati”, a sustinut Tamara Ciofu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.