Calin Popescu Tariceanu, scrisoare deschisa catre botosaneni

Dragi botoşaneni,

Va multumesc pentru voturile pe care mi le-ati acordat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Sunt increzator ca sustinerea dumneavoastra este strans legata de eficienta şi stabilitatea guvernului pe care l-am condus in perioada 2005-2009, o perioada de creştere economica si prosperitate pentru Romania.
 
Astazi ma adresez dumneavoastra in calitate de partener al premierului Victor Ponta, ceea ce reprezinta o garanție ca programul USL va fi continuat de noul guvern. 70% dintre romani si-au pus speranta in cel mai mare si mai important proiect politic al Romaniei post-decembriste: Uniunea Social Liberala. De aceea, sustin continuarea programului de guvernare, asumat pana la capat de catre Victor Ponta si partenerii sai din PSD, UNPR si PC.

Dezvoltarea Romaniei depinde de cooperare pe plan politic si economic. Programul USL este expresia acestei cooperari benefice pentru țara noastra care are nevoie de crestere economica in paralel cu asigurarea unei minime protecții sociale.
 
Parteneriatul meu cu Victor Ponta si actuala coalitie de guvernamant este garantia ca masurile de dreapta privind relaxarea fiscala, precum eliminarea a peste 100 de taxe, reducerea CAS la angajator cu 5 puncte procentuale, scutirea companiilor de la plata impozitului pentru profitul reinvestit, reducerea TVA la 19%, combaterea controlului fiscal abuziv sau reducerea timpului necesar pentru demararea unei afaceri, se vor implementa in continuare.
 
Klaus Iohannis a tradat PNL si Uniunea Social Liberala atunci cand a ales sa iasa de la guvernare si sa se alature PDL. Interesele meschine ale unui cerc restrans din fruntea PNL si oportunismul celor de la PDL au facut ca vointa electoratului USL sa fie nesocotita. Klaus Iohannis , cel care ar fi trebuit sa fie presedintele liberalilor, a vandut un partid istoric pentru a fi sprijinit de PDL si Traian Basescu in alegerile prezidentiale. Klaus Iohannis este candidatul de vitrina al lui Traian Basescu si al lui Vasile Blaga, Catalin Predoiu, Emil Boc, Roberta Anastase, adica toti cei care, prin politica lor, au falimentat sute de mii de mici intreprinzatori privați, iar angajații acestora au intrat in somaj.
 
Stiu ca multi dintre liberalii botosaneni si din toata tara nu se simt reprezentati de liderii lor, care de multe ori iau decizii impotriva voinței membrilor de partid.
De aceea, fac un apel la toți botosanenii care m-au votat si la toti liberalii de buna-credinta, care condamna tradarea votului USL, sa mi se alature si sa il sprijine pe Victor Ponta in 16 noiembrie.
 
Victor Ponta este presedintele care poate uni toti romanii sub aceeasi viziune: viziunea USL. Victor Ponta este singurul candidat care poate garanta ca regimul Basescu va inceta definitiv. Asadar, va indemn, dragi botosaneni, sa iesiti la vot in 16 noiembrie si sa alegeti un presedinte roman pentru Romania!

CALIN POPESCU TARICEANU
(Acest text ii aparține domnului Calin Popescu Tariceanu si e publicat la solicitarea PSD Botosani)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.