Campania “Daruieste pur si simplu”, la Botosani

Campania “Daruieste pur si simplu”, initiata si derulata de organizatia de femei a Partidului National Liberal, ia startul, vineri, 8 mai, si la Botosani.

Este vorba despre  o actiune de colectare de carti care vor fi daruite in luna iunie fratilor din Republica Moldova –Raionul Sangerei.
 
Cartile vor fi destinate in special tinerilor, care au nevoie de ele pentru conservarea si exersarea limbii materne. Colectarea cartilor se va face in toata tara, iar la Botosani ia startul vineri, cand pe pietonalul Unirii va fi amenajat un centrul special pentru toti cei care doresc sa doneze carti din orice domeniu, pentru orice varste, din biblioteca personala.

Intre paginile cartilor, fiecare donator poate scrie, pe un colt de hartie, un mesaj care va ajunge direct la cei carora le sunt adresate cartile, creandu-se astfel o legatura emotionala intre expeditor si destinatar.

Actiunea organizata de femeile liberale este o ocazie de a realiza un nou pod intre cele doua bucati de pamant romanesc, avand un caracter patriotic si nu unul politic.

“Campania aceasta nu este o sarcina de partid, ci un gest minor  pe care il putem face cu totii indiferent de religie, de culoare politica, pentru fratii nostri de peste Prut. Cultul lor pentru limba romana poate fi dezvoltat si stimulat mai puternic si cu sprijinul nostru. Fratii nostri de peste Prut au nevoie de aceste carti, au nevoie de limba romana, de Romania, iar noi suntem in masura sa le-o oferim”, a declarant Mirela Sauca, vicepresedinte al Organizatiei Judetene de Femei a PNL Botosani, managerul evenimentului.  

BIROUL DE PRESA AL PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.