Candidata UNPR la Primaria Mihai Eminescu acuza „dictatura din comuna”

Acuzatii grave la adresa deputatului Verginel Gireada au fost lansate din partea progresistilor. Candidata din tabara progresistilor care se va lupta in campania electorala cu sotia deputatului pentru functia de primar, acuza familia Gireada ca intimideaza candidatii UNPR.

Luiza Alexandru afirma ca un astfel de gest al deputatului, de intimidare, a facut ca UNPR sa piarda in comuna trei candidati pentru Consiliul Local.
 
„Gestul deputatului Gireada este de disperare. Se simte amenintat ca oamenii au incredere in mine”, a declarat Luiza Alexandru, candidata UNPR la functia de primar al comunei Mihai Eminescu, referindu-se la faptul ca deputatul Verginel Gireada, sotul primaritei Aneta Gireada, i-a „convins” pe trei candidati UNPR sa se retraga din cursa electorala. 
 
Luiza Alexandru a aratat, in conferinta de presa a partidului, ca in comuna Mihai Eminescu familia Gireada ar fi instaurat un „regim dictatorial” si ca aceasta dictatura i-ar fi determinat pe candidatii respectivi, de pe listele UNPR, sa se retraga din cursa electorala. Este vorba de Adrian Onofrei, Catalin Seritean si Daniel Ostaciuc, care initial s-au inscris pe lista UNPR, dar apoi, dupa o discutie in biroul primaritei Aneta Gireada, au iesit din competitia electorala.
 
„Eu sunt un spirit competitiv si nu am fost impresionata de incercarile patetice ale domnului Gireada”, a mai spus Luiza Alexandru. Potrivit candidatei progresiste, Verginel Gireada si-ar dori cu disperare inca un mandat la primarie, in conditiile in care el a fost cel care a luat deciziile in primarie si in actualul mandat, desi in functia de primar este sotia lui. Asadar, lui Verginel Gireada i-ar surade inca un mandat pe numele sotiei, dar care sa-i aduca tot lui posibilitatea de a decide in privinta a „tot ce misca in primarie”. 
 
„Pana in prezent, doamna Aneta nu a fost in prim plan. Vrea sa fie primarita, sa demonstreze ca este capabila de acest lucru. Ca pana acum nu a facut-o. A fost in prim plan sotul ei”, a mai spus candidata UNPR. 
 
Si Romulus Eram a intervenit pentru a intari afirmatiile colegei de partid.
 
„Din ceea ce am auzit si eu, si sunt uimit, este ca domnul Gireada a fost prezent permanent la sedintele de Consiliu Local ale comunei Mihai Eminescu. Avea dialoguri permanente, participa la discutii iar in calitatea lui de deputat legea nu-i permite sa fie activ si sa intervina in lucrarile Consiliului Local”, a subliniat Eram.  
 
„Nu vom mai permite ca domnul deputat sa perturbe activitatea primariei”, a concluzionat Luiza Alexandru, femeia care se pregateste de duel electoral cu actuala primarita de la Mihai Eminescu, Aneta Gireada.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.