Candidatura lui Crin Antonescu la presedintie, sub semnul intrebarii

crin antonescu

Candidatura lui Crin Antonescu la presedintia Romaniei nu mai este o certitudine. Presedintele PNL a declarat ca 2014 „este foarte departe” si ca „ii e greu sa stie daca va candida”.

Intr-un interviu acordat Agerpres, insusi liderul PNL a exprimat dubii cu privire la aceasta. „2014 este foarte departe si mie mi-e greu sa stiu si daca eu voi candida, daramite daca domnul Ungureanu va candida sau altcineva”, a spus acesta, intrebat daca il priveste pe actualul premier ca pe un viitor concurent la prezidentialele din 2014.
„Cred ca toate posibilitatile sunt deschise. Cred ca Ungureanu are aceasta optiune daca va dori, daca va fi sustinut de niste formatiuni politice, dar daca este vorba de anul 2014 este greu de facut pronosticuri. Cred ca pot sa va asigur ca Mihai-Razvan Ungureanu nu va fi candidatul USL”, a mai spus Antonescu.

Ion Iliescu: „Lucrurile nu sunt batute in cuie”
Presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu, pune sub semnul intrebarii candidatura la alegerile prezidentiale a liberalului Antonescu.
„Nu exista o decizie politica, este o sugerare. Chiar si pentru Victor Ponta este o idee. Lucrurile capata contur atunci cand apare concret declansarea campaniei electorale, cand se contureaza si echipa guvernamentala si programul de guvernare”,  a mai spus Ion Iliescu.
Ulterior, fostul presedinte a sugerat ca „decisive” vor fi rezultatele obtinute de PSD si PNL in alegerile locale si parlamentare. „Toate acestea vor aduce multe corecturi din acest punct de vedere, inclusiv pentru alegerile prezidentiale”, a spus Iliescu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.