CARTEA MINCIUNILOR USL a fost depusa la Prefectura! (FOTO&VIDEO)

Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani, alaturi de peste 100 de membri ai partidului au depus „Cartea minciunilor USL”.

Sambata dimineata, presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, alaturi de peste 100 de membri ai partidului au depus la Prefectura „Cartea minciunilor USL. 22 de luni de guvernare USL. 22 de luni de jaf, incompetenta si imunitate”.

PDL a facut bilantul Guvernarii USL pentru ca Ponta si Antonescu se comporta acum de parca ar fi fost adversari politici dintotdeauna. PDL le transmite lui Ponta si Antonescu ca nu pot sa „stearga” cu buretele toate relele pe care le-au facut Romaniei timp de 2 ani cat au fost la putere si inca un an inainte de asta.

Membrii PDL au venit si cu cateva mesaje anti-USL: „Ponta, ai taxat, ai plagiat”, „Ponta, nicio zi fara minciuni”, „PSD, taxe si minciuni”, „PSD, jaf si imunitate”, „Guvernul PONTAXA”.

„Peste o luna si un pic se implinesc doi ani de guvernare USL, un USL care s-a nascut din ura, a trait in minciuna si au murit in lupta pentru ciolan. Acest Guvern USL, care s-a rupt din cauze numai de ei stiute a uitat sa faca un bilant al guvernarii lor si am considerat necesar sa-l facem noi, daca ei nu l-au facut. Am ales sa depunem aceasta carte a minciunilor la primul reprezentant in teritoriu a Guvernului Romaniei, ca sa si-l insuseasca si la randul lui sa-l transmita premierului”, a declarat Catalin Flutur.

In Prefectura, Catalin Flutur, insotit de consilierii judeteni Gabriel Alecsandru si Cristian Achitei, a fost primit de subprefectul Sebastian Tocariu si Viorica Afrasanei, sefa Cancelariei prefectului. Prefectul Costica Macaleti era plecat la Vama Stanca Costesti unde i-a insotit pe cei trei secretari de stat, Daniel Botanoiu, Vladimir Manastireanu, Dan Manolescu, care efectueaza o vizita de lucru la Botosani.

CITESTE CARTEA MINCIUNILOR USL

Citeste si prefata „Cartii miniciunilor USL”:

„Cartea minciunilor USL, adevaratul raport de activitate al guvernarilor USL, a fost depus la prefectura pentru ca PDL vrea ca reprezentantii din teritoriu ai guvernului sa afle si ei cat de mult au «performat» in cei aproape doi ani de la preluarea puterii in Romania. Vom avea grija ca un exemplar din aceasta carte sa ajunga si la organizatiile judete ale PSD si PNL.

Este bilantul minciunilor USL pe fiecare domeniu. Concluzia este ca de toate promisiunile facute romanilor s-a ales praful.

PDL a facut bilantul Guvernarii USL pentru ca Ponta si Antonescu se comporta acum de parca ar fi fost adversari politici dintotdeauna. PDL le transmite lui Ponta si Antonescu ca nu pot sa „stearga” cu buretele toate relele pe care le-au facut Romaniei timp de 2 ani cat au fost la putere si inca un an inainte de asta. Ponta crede ca un Guvern nou il face pe el si PSD mai curat si mai uscat, iar Antonescu se comporta de parca simpla afirmatie ca este in opozitie sterge tot raul pe care l-a facut Romaniei.

Aceasta «Carte a minciunilor USL» trebuie sa fie un manual pentru orice cetatean, un manual despre cum sa nu ne mai lasam inselati de promisiuni populiste, minciuni si manipulari. Ponta si Antonescu trebuie sa stie ca minciunile pe care le-au servit cetatenilor acestei tari nu dispar si nu se uita. Vor plati pentru faptul ca au inselat romanii si pentru 2 ani de scandal, incompetenta si promisiuni neonorate.

Venirea la guvernare pe 7 mai 2012 a fost momentul din care USL si-a dat arama pe fata – si-a dorit puterea pentru a-si duce adevaratul program de guvernare la bun sfarsit. Obiectivele adevarate ale USL au fost tot timpul jefuirea Romaniei si romanilor si folosirea banilor pentru umplerea buzunarelor USL si ale clientilor politici, tratarea cu incompetenta criminala a problemelor legate de guvernare si asigurarea spatelui alesilor USL in justitie.

Guvernarea USL a fost o guvernare de jaf, incompetenta si imunitate.

Cand se pregatea sa vina la putere, USL nu a promis «jaf pana la capat», dar exact asta a facut. In 22 de luni de guvernare, PSD si PNL au introdus 35 de noi taxe si impozite in decursul a doua valuri majore de modificare a cadrului fiscal. Banii in plus luati din buzunarul romanilor si firmelor romanesti reprezentand 3 miliarde de lei, s-au dus in buzunarele alesilor PSD si PNL si in buzunarele clientilor politici.

Cand se pregatea sa vina la putere, USL nu a promis «incompetenta crasa pana la capat» dar exact asta a livrat romanilor. De la esecul rasunator si dezastruos al privatizarii Oltchim pana la incompetenta criminala demonstrata de Guvernul Ponta 2 in cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat ca a vrut puterea pentru interesele sale proprii si habar nu are cu cine si cum sa guverneze.

Acum 2 ani, PSD si PNL  au promis dreptate dar nu au spus ca se refereau la imunitate pentru alesii USL si prietenii lor politici. Ponta si Antonescu au incheiat legamantul penalilor. Au atacat justitia, Curtea Constitutionala, partenerii externi si bunastarea romanilor.

Ponta si Antonescu au oferit Romaniei cele mai incompetente guverne: plin de incompatibili, puscariasi, penali si incompetenti. Guvernarile lui Ponta si Antonescu ne-au oferit spectacolul esecurilor televizate: privatizarea Oltchim, privatizarea CFR Marfa, faimoasa lege a descentralizarii si noua Constitutie, ambele aruncate la cos de CCR. Ponta si Antonescu au pastorit cea mai cinica guvernare: in timp ce se laudau cu crestere economica, bagau mana adanc in buzunarul romanilor prin noi taxe si impozite pentru alimentarea baronilor si clientelei politice cu bani de campanie electorala.

Principalele proiecte ale USL au fost atacurile la justitie si apararea penalilor: legea amnistiei si gratierii, modificarile la codul penal, modificarile din statutul parlamentarilor, atacurile constante la CCR si critica permanenta a deciziilor din justitie.

Victimele USL sunt Romania si romanii. In 22 de luni nu s-a reformat nimic, nu s-a inceput niciun proiect, nu s-a venit cu nicio viziune legata de dezvoltarea Romaniei.

In 2 ani de guvernare, PSD si PNL au reusit sa ne arate ca se poate mai rau decat in regimul Iliescu si Nastase.”

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.