Catalin Flutur anunta ca DEMISIONEAZA de la conducerea PNL Botosani! Cum considera ca ar trebui sa se decida, corect, presedintele interimar al filialei

Președintele organizației județene a PNL Botoșani, Catalin Flutur, a facut miercuri un anunț pe care mulți îl anticipau înca din seara alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Un anunt neasteptat a fost facut, miercuri, 21 decembrie, de catre liderul organizatiei judetene a PNL. In cadrul unei conferinte de presa, Catalin Flutur a declarat demisioneaza din functia de presedinte al filialei judetene. A mai spus ca deja si-a informat sefii de partid de la nivel central, privind hotararea luata.

Desi intr-un judet in care PSD are sustinatori cu traditie, PNL a reusit sa obtina un scor la alegerile din 11 noiembrie peste media pe tara a PNL, presedintele filialei judetene a considerat ca trebuie sa isi depuna demisia. Reamintim ca PNL Botosani a obtinut la alegerile din 11 decembrie putin peste 20 de procente.

„Cand domnii parlamentari se vor intoarce de la Bucuresti, domnul Soptica si domnul Achitei, chiar daca suntem in zilele premergatoare Craciunului, va trebui sa luam o decizie rapida, intr-un for in care, in afara de demisia mea, o alta demisie nu mai exista, un for care inseamna Biroul Politic Judetean, si care sa stabileasca, la fel ca la nivel national, o conducere interimara care sa organizeze alegerile interne in partid. Demisia este data din prima noapte in fata colegilor mei”, a declarat Catalin Flutur.

Liberalul considera ca pana la urma fuziunea dintre cele doua partide, PNL si PDL, nu a decurs pana la final asa cum s-ar fi dorit, nu s-a finalizat cu constructia unui partid bine inchegat.

Alegerile ar urma sa aiba loc in primavara, iar pana atunci liberalii sa isi stabileasca un lider interimar. Cel mai corect, sustine Catalin Flutur, ar fi ca acel sef interimar de partid sa fie seful organizatiei liberale din judet care a obtinut cel mai bun scor la recentele alegeri. Daca ne uitam peste rezultatul alegerilor din urma cu mai putin de doua saptamani, vedem ca cele mai bune rezultate in judet le-a obtinut organizatia PNL Calarasi, condusa de primarul Elena Vrajotis.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.