CATALIN FLUTUR are asigurat votul lui Ovidiu Portariuc?!

Daca e sa ne luam dupa sondajul comandat de PSD, Catalin Flutur ar avea voturile unui numar mare de botosaneni cu situatie materiala buna. Si cum primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc se numara printre avutii municipiului, e de presupus ca sta in „banca” simpatizantilor fostului edil.

Afaceri ale familiei Portariuc au fost de rasunet in ultima vreme. Asadar, ce vrea sa ne spuna seful PSD-istilor botosaneni? Ca e in randul celor care l-ar vota pe Catalin Flutur? Daca stam bine sa analizam situatia, poate ca asa este. Poate ca si-a dat seama ca e prea mare palaria de primar pentru el. Este clar ca acest mandat l-a epuizat.

A incercat sa infrumuseteze spatiile verzi inlocuind florile cu pietroaie, iar botosanenii, „mofturosi”, nu i-au apreciat ideea. S-a facut ca repara niste strazi (e drept, putine la numar), dar tot nu i-a iesit, iar acum se plang atat soferi, cat si pietoni ca treaba nu ar fi nici pe departe ca la carte. Ce de „mofturi”, numai cu strada Primaverii… Oare de ce sunt atat de nerecunoscatori botosanenii?

Apoi, primarul Portariuc a tot dat cu privirea in ruina Teatrului „Mihai Eminescu”. In fiecare zi cand a ajuns la serviciu, ca doar e in fata primariei, si tot nu i-a venit in minte solutia salvatoare pentru continuarea investitiei, asa ca botosanenii sunt suparati ca i-ar fi lasat fara un o mandrie locala – teatrul.

Sunt multe probleme care l-au lasat fara vlaga… E grea viata de primar si de asta s-o fi hotarat Ovidiu Portariuc sa-i dea votul lui Catalin Flutur, cel care nu s-a impiedicat la fiecare problema aparuta pe agenda de primar.

Poate de asta o fi anuntat Portariuc, intr-un comunicat de presa, ca oamenii cu situatie materiala buna din municipiu, clasa din care si el face parte, dar si multi alti PSD-isti cu averi „frumusele”, se pregatesc sa-i dea votul lui Catalin Flutur. (A.D.)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.