Catalin Flutur: „Botosanenii sunt satui de politica”

primarul catalin flutur

Primarul Catalin Flutur a explicat ca motivul constituirii aliantei Miscarea pentru Botosani este populatia este satula de politica.

In urma unui sondaj si a unui studiu sociologic realizat de PDL Botosani, a reiesit ca peste 40% din populatia judetului este satula de politica. Mai mult chiar, cam la acelasi procent se afla si cei care inca nu stiu cu cine sa voteze.
„Am avut un sondaj, cu un studiu sociologic, zic eu foarte bine documentat, care ne-au indicat problemele reale cu care se confrunta populatia judetului Botosani si asteptarile cetatenilor din judetul Botosani. 40% din populatia judetului Botosani este satula de politica si oamenii nu sunt hotarati cu cine sa voteze”, a explicat Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.