Catalin Flutur: „Botosani trebuie sa fie capitala regiunii”

catalin flutur

Municipiul Botosani este indreptatit sa fie capitala regiunii Moldova de Nord. Este ceea ce afirma primarul Catalin Flutur, care sustine ca Botosaniul  are toate sansele sa ocupe aceasta pozitie in cazul in care regionalizarea Romaniei va fi realizata. Ultimul recensamant a aratat ca municipiul Botosani este net superior ca numar de locuitori municipiilor Suceava si Piatra Neamt.

„Avem posibilitatea sa mutam sediul regiunii in Botosani. Este de datoria noastra sa cerem aceasta capitala a regiunii, la Botosani”, a declarat vineri, 23 martie, primarul Catalin Flutur.
Recent, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, isi exprima convingerea ca Suceava trebuie sa fie capitala regiunii Moldova de Nord. Acesta declara ca trebuie marit ritmul investitiilor pentru ca Suceava sa castige aceasta pozitie ca o zona metropolitana puternica. De partea cealalta, varul sau primar, considera ca este randul municipiului Botosani sa se impuna in zona, ca are cu ce, in ciuda pretentiilor sucevenilor. „N-au decat sa se irite”, spune primarul municipiului Botosani despre sustinatorii Sucevei drept capitala regionala.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.