CATALIN FLUTUR: „Chiar ne intereseaza exact cine a ramas alaturi de noi”

catalin flutur

PDL isi evalueaza efectivele la nivel local. Este o perioada de evaluare a organizatiilor locale, spune presedintele la nivel judetean al PDL, Catalin Flutur.

O evaluare care se va lasa cu retragerea sprijinului politic pentru unii consilieri locali, pentru cei care au tradat. Si primarii care au castigat alegerile ca membri PDL dar acum cocheteaza cu alte partide, aflate la putere, vor trebui in cele din urma sa aleaga pe fata, cum se spune, „sa nu mai joace la doua capete”. Vine momentul deloc asteptat si de presedintii de organizatii locale care nu au avut performante in alegeri. Li se pegateste inlocuirea.

„Chiar ne intereseaza exact cine a ramas alaturi de noi, cine a plecat. Cei care nu au avut performante in alegeri, si aici ma refer in primul rand la consilierii locali, la presedinti de organizatii, le vom retrage sprijinul politic. Deja am retras sprijinul politic unor consilieri locali, la cei exclusi din partid”, a declarat Catalin Flutur, presedintele Organizatiei judetene PDL.

In ce-i priveste pe primarii tradatori, Flutur sustine ca nu s-a luat o decizie unitara la nivel central in PDL. Lor, Catalin Flutur le-a aruncat doar un sfat, deocamdata: „Ii sfatuiesc sa fie oameni de onoare, iar cei care au optat pentru altceva sa isi dea demisia din PDL, pentru ca nu pot sa joace la doua capete”.

Cat priveste inlocuirea consilierilor locali PDL care au tradat, se pare ca in unele localitati nu ar fi chiar usor, se intampina rezistenta, chiar impotriva literei legii. „Daca nu vor respecta legea la nivel de autoritati locale si de prefecturi vom ajunge in instanta”, spune insa liderul judetean PDL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.