CATALIN FLUTUR, despre “jocul PSD-ului” cu listele electorale si “nedreptatea facuta romanilor din strainatate”

Reprezentantii ACL Botosani sustin ca vom asista la o campanie electorala in care PSD-ul va juca incorect, uzand de toate mijloace neortodoxe, in speranta ca isi vor impune astfel candidatul la presedintie.

Copresedintele ACL Botosani, Catalin Flutur, a sustinut, in cadrul unei conferinte de presa, ca schimbarea legii electorale demonstreaza clar intentia social democratilor de a frauda alegerile.

“Au facut in asa fel (n.r. PSD-istii) incat in Romania oricine poate vota oriunde  si oricand. Nu i-a speriat nicio secunda ca sunt oameni anchetati, de la vicepremierul Dragnea si terminand cu lideri din teritoriu ai PSD, condamnati unii dintre ei. N-au nicio problema. Merg inainte cu deviza “TOTUL pentru FRONT, TOTUL pentru VICTORIE”, pentru ca, daca Viorel Ponta nu castiga aceste alegeri, un intreg esafodaj construit in aceassta perioada, de minciuna, se naruie”, sustine Catalin Flutur.

Acesta mai precizeaza ca nu intamplator nici pana la aceasta data nu s-au anuntat oficial datele definitive ale recensamantului din 2012, desi in urma cu doi ani s-a cheltuit “o caruta de bani” pentru acel recensamant al populatiei.

“Va dau ca exemplu municipiul Botosani. Dupa o intreaga alergatura, si chiar ne-am straduit sa scoatem Botosaniul foarte bine, pentru ca in functie de numarul de locuitori vin si foarte multe avantaje, am gasit, cu chiu cu vai, 101.000 de locuitori, asta insemnand de la sugari pana la botosaneanul de 100 de ani. Cati alegatori credeti  ca sunt pe listele electorale la Botosani? … Sunt 103.000. Si asta se intampla in fiecare localitate din judet. Tineti cont ca din 101.000 persoane, cat am identificat noi in Botosani, 25.000 sunt copii pana in 18 ani. Nu au drept la vot. De ce nu se schimba listele  electorale? Pentru  ca nu au interes”, a declarat Catalin Flutur, dand de inteles ca se pregateste o fraudare masiva a alegerilor, de catre partidul de guvernamant.

Ce se intampla cu DREPTUL la VOT al ROMANILOR PLECATI la MUNCA in STRAINATATE?

Copresedintele ACL Botosani sustine cu tarie ca si pe acest plan, al voturilor de la romanii din strainatate, PSD-istii au facut jocuri convenabile lor, chiar daca asta inseamna o nedreptate facuta cetatenilor romani care muncesc in afara granitelor tarii.

“Tot Guvernul Ponta, care organizeaza alegerile, a identificat in diaspora doar … 500.000 de alegatori. S-au trimis 500.000 de buletine de vot. S-au trimis in Filipine, in Noua Zeelanda, Uruguay, Papua Noua Guinee… S-au calculat doar 500.000 de buletine de vot in diaspora, pentru ca in 2009 au pierdut cu voturile din diaspora”, mai spune Catalin Flutur.

Acesta sustine ca a primit telefoane de la botosaneni plecati la munca peste hotare, nemultumiti de reducerea numarului de sectii de vot tocmai acolo unde sunt mai multi cetateni romani. In Spania, de exemplu, unde lucreaza un mare numar de romani, au ramas doar 62 de sectii de vot.

“Ne suna botosaneni care spun ca aveau sectii de vot in localitatea in care lucrau si acum trebuie sa mearga la mari distante pana la o sectie unde sa voteze. Nu este clar ce se urmareste? PSD joaca sa castige alegerile INCORECT”, este concluzia trasa de copresedintele ACL Botosani, Catalin Flutur, care sustine ca partidul din care face parte vrea o campanie civilizata, normala.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.