CATALIN FLUTUR: In Consiliul Local a fost o alianta a binelui. Mereu am incercat sa fac bine pentru Botosani!

catalin flutur

Presedintele PDL Botosani a vrut, astfel, sa-i raspunda primarului Ovidiu Portariuc legat de „alianta raului”.

Fostul primar Catalin Flutur a precizat ca nu exista nicio alianta a raului la Botosani, ci dimpotriva, este o alianta a binelui.

„Tot aud ca la nivel local s-a facut o alianta a raului, spusa de cineva care nu stie ce inseamna bine. Am auzit ca PNL plus PDL au facut o alianta a raului pentru Botosani. Nu stiu ce s-a intamplat la nivel national, dar eu va garantez ca intotdeauna am incercat sa fac bine pentru Botosani. Daca unele proiecte de Consiliu Local, alea care nu respectau legalitatea si care nu erau in interesul cetatenilor din Botosani, au fost respinse de un Consiliu Local responsabil, nu inseamna ca la Botosani a fost o alianta a raului. Eu cred ca a fost o alianta a binelui pentru Botosani. Au fost niste declaratii spuse din gura unui domn, vremelnic intr-o functie, care probabil multe dintre ele nici nu le-a vazut, pentru ca stim prea bine ca sunt scrise si comandate de undeva de la Bucuresti. Vreau sa-i informez pe cetatenii municipiului Botosani ca niciodata n-am luat o decizie impotriva locuitorilor orasului, nici inainte cat am fost primar si nici dupa. Am incercat alaturi de niste colegi normali de la PNL sa oprim niste abuzuri in municipiu”, a declarat Catalin Flutur.

In acest sens, fostul edil a dat ca exemplu raportul de primar al lui Ovidiu Portariuc motivand ca este „un tupeu incredibil sa cheltuiesti niste bani publici ca sa spui ce n-ai facut”.

„Dupa ce am vazut raportul celalalt am zis ca nu o sa mai citesc aberatii si ma gandeam ca dupa reactia pe care a avut-o o parte din presa si din cetateni, nu o sa mai aiba curajul sa mai apara la foarte scurt timp cu un alt raport. Probabil este o strategie. Eu nu pot sa-mi inchipui cat tupeu sa ai ca sa cheltuiesti niste bani publici, lucru pe care nu l-am facut niciodata, bani care ar fi stat mult mai bine pe inzestrarea unor strazi sau gradinite. Cat tupeu ai sa cheltuiesti niste bani ca sa spui ce n-ai facut. E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune. Este incredibil acest tupeu. Daca faci cu bani de la tata de acasa, pot sa inteleg”, a mai spus Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.