CATALIN FLUTUR nu i-a uitat pe tineri!

Ziua națională a tineretului se sărbătorește în fiecare an la data de 2 mai.

E Ziua Tinerilor! Ca in fiecare an, pe 2 mai, se sarbatoreste Ziua Nationala a Tineretului, consfintita prin Legea nr. 425/25 octombrie 2004.

Cu aceste prilej, Catalin Flutur, co-presedintele PNL Botosani le transmite “sincere felicitari tuturor celor care sunt tineri, traiesc si gandesc in spirit tineresc”.

Si presedintele Ligii Alesilor Locali de la Organizatia Nationala de Tineret a PNL, Gabriel Alecsandru, este in aceasta zi cu gandul si sufletul alaturi de cei tineri.

“Tinerii pot dezvolta Romania. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa se implice!”, a scris pe o retea de socializare Gabi Alecsandru.

3 COMENTARII

  1. Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic. ckggkcdkakbdgkkd

  2. I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web. edfbdeacgdfdecfb

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.