Home Politica CATALIN FLUTUR: Primarul Portariuc tot cu firmele de casa ale PDL lucreaza

CATALIN FLUTUR: Primarul Portariuc tot cu firmele de casa ale PDL lucreaza

catalin flutur

Presedintele democrat-liberalilor din Botosani a tinut sa-i raspunda primarului Ovidiu Portariuc in ceea ce priveste nelinistea acestuia legat de firmele de casa ale PDL: „Pai acum cu cine lucrezi?”.

Presedintele organizatiei judetene a PDL Botosani, Catalin Flutur a reactionat la declaratiile facute, in ultima perioada, de primarul Ovidiu Portariuc care a acuzat in repetate randuri ca, in continuare, anumite contracte pentru investitii derulate de municipalitate au fost castigate de firme de casa ale PDL.

Asadar, Catalin Flutur spune ca firmele care castiga acum licitatiile si lucreaza in municipiul Botosani sunt aceleasi care au lucrat si in mandatul sau, si asta pentru ca sunt firme puternice.

„Am tot citit declaratii in care se spune ca gata, ca pun piciorul in prag si starpesc nu stiu care coruptie si grupurile de interese, firmele de casa ale PDL. In aceste conditii vreau sa va spun ca cei care lucreaza acum in Botosani, firmele de casa ale PDL, se numesc Electroalfa, Elsaco, Conrec, Victor Construct, Aqauaterm, Elpro, Flash Lighting sau City Net. Sunt aceleasi firme care lucrau si in mandatele trecute. Lucreaza pentru ca sunt eligibili, pentru ca sunt puternici, si pentru ca ei castiga licitatia. Ma intreb oare domnul primar va face ordine cu aceste firme care lucreaza totul in momentul de fata in Botosani si in judet. Dar a arunca anatema asta cu firme de casa si cu afacerile facute. Pai acuma cu cine lucrezi?”, a spus Catalin Flutur.

Exit mobile version