Catalin Flutur : “S-ar parea ca cineva pune lemne pe foc“… poate “consultanti de la PSD ? “

In noul PNL Botosani “nu exista probleme majore, nu e nimic de impartit“ ! Asta au vrut sa transmita, printr-o conferinta de presa organizata miercuri la sediul partidului, cei doi co-presedinti ai PNL Botosani, Catalin Flutur si Florin Turcanu.

“Declaratiile linistitoare“ au venit dupa ce, cu cateva zile in urma, unii membri ai partidului l-au atacat prin declaratii pe Florin Turcanu.
 
Catalin Flutur a lamurit insa situatia, aratand ca pentru el si pentru ceilalti liberali important este proiectul inceput, al marelui PNL, importanta este unitatea partidului, ca nu are nimic cu celalalt co-presedinte al organizatiei politice pe care o reprezinta si ca este convins ca nici Florin Turcanu nu are ceva cu el. 
 
Nu a exclus nici posibilitatea existentei unor nemultumiri, poate personale, ale unor membri de partid, putine la numar, sau chiar influente pentru a dezbina, din partea unor alte partide, poate chiar PSD. Poate ca “cineva pune lemne pe foc“, a spus Flutur.
 
“Pentru mine, personal, conteaza mai mult decat orice proiectul inceput, votat si agreat de noi, proiectul marelui PNL. Nu are importanta cum te numesti, Turcanu Florin sau Catalin Flutur, la nivel de co-presedinti sau orice alt coleg de-al nostru, cred ca cel mai important pentru noi este unitatea partidului si proiectul PNL. Eu stiu ca este foarte interesant pentru multi sa creeze si sa genereze situatii de conflict, dar va asigur ca la nivel de organizatii PNL si PDL la Botosani noi nu avem probleme majore. Nu avem nimic de impartit. Eu nu am nicio problema cu domnul Turcanu, sunt absolut convins ca nici dumnealui nu are vreo problema cu mine. Discutiile apar de la acel senzational care se cauta in fiecare zi si, intr-adevar, s-ar parea ca este cineva care pune lemne pe foc, dar acesta este rolul unor consultanti. De ce nu ar fi cei care sunt in opozitie cu noi, de ce nu ar fi PSD-ul la originea tuturor acestor lucruri?”, a declarat Catalin Flutur.
 
Fostul lider judetean PDL si actual co-presedinte al PNL a mai tinut sa precizeze ca aceste neintelegeri aparute in incercarea de a se crea situatii de conflict s-au lamurit in partid. Cei care au nemultumiri vor trebui sa si le expuna in cadrul intern al organizatiei politice, in conditiile in care important este, in primul rand, proiectul de consolidare a noului PNL.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.