Catalin Flutur : SA NE FEREASCA DUMNEZEU de NOAPTEA lui PONTA

Astazi, dupa mai bine de doi ani de guvernare PSD, “cei mai multi dintre romani muncesc pentru un colt de paine neagra si pentru un milion de facturi“. Maine poate fi si mai rau, tara poate fi ocolita de investitori, birurile pe populatie vor apasa si mai greu, se poate instala noaptea peste Romania : NOAPTEA LUI PONTA. Acesta este avertismentul  care s-a desprins din cuvintele co-presedintelui Aliantei Crestin Liberale, Catalin Flutur, la intalnirea lui Klaus Iohannis cu simpatizantii sai din judetul Botosani.

Scenariul sumbru poate fi, insa, evitat de romani, daca acestia vor veni la vot si vor vota pentru un altfel de politician, un om al faptelor, cum este numit Klaus Iohannis si cum a dovedit-o pana acum, a mai subliniat Catalin Flutur.

Copresedintele ACL Botosani a mai aratat ca scenariul trist al “noptii lui Ponta“, poate fi evitat daca romanii isi aduc aminte cine este cel care acum se afla la carma Guvernului si aspira la fotoliul de la Cotroceni.

“Cine este Ponta ? Cel care este obisnuit sa pirateze, sa copieze, sa fure, sa ia de-a gata rezultatul muncii altuia, pentru ca asa intelege el sa joace, cumparand arbitri, santajand cativa jucatori de la echipa adversa. Iar ei, PSD-ul, organizeaza alegerile, fac regulile, ei numesc responsabilii in sectiile de votare si acum forteaza sa treaca de partea lor si primarii, astfel incat sa nu le mai stea nimic in cale. Si, noaptea se va aseza peste Romania. Trist scenariu, dar nimic din toate acestea nu se va putea intampla daca toti cei care gandim si simtim la fel, oameni de buna credinta, vom merge la vot“, a spus Catalin Flutur la intalnirea ce a avut loc la Casa Sindicatelor.

Adresandu-se candidatului dreptei la prezidentiale, lui Klaus Iohannis, Catalin Flutur a mai spus :

“Sunteti diferit, si oamenii simt asta. Sunteti diferit si oamenii vor asta. Sunteti diferit si oamenii isi pun sperante in asta. Sunteti diferit si va cerem a ramaneti asa. Botosanenii asteapta de la viitorul presedinte cu totul si cu totul altceva. Romanii vor sa auda ca in tara asta se face ceva concret. In tara asta nimeni nu raspunde pentru nimic, in tara asta competena a fost dosita in sertare, in tara asta oamenii intreprinzatori nu isi mai pot face planurile de afaceri. Oameni simpli nu isi mai port cumpara haine si mancare, nu mai pleaca in vacante, tinerii casatoriti stau cu parintii, nu au serviciu, nu mai au speranta, nu au nimic, in tara asta, blestemata parca, doar se pleaca“.

Copresedintele ACL Botosani i-a cerut lui Klaus Iohannis sa le promita ceva botosanenilor, romanilor, sa le promita ca isi vor lua tara inapoi, tara de care le este dor.

“Stim ca nu ne veti promite astazi paine alba. Stim ca nimic nu se poate face peste noapte. Stiu ca nu va fi deloc usor. Dar va cerem astazi, la Botosani, sa ne promiteti ca daca veti ajunge presedinte veti face tot ce este posibil SA NE LUAM TARA INAPOI ! Pentru ca avem nevoie de ea, pentru ca ne este dor de ea, pentru ca nu mai putem fara ea“, a incheiat Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.