CATALIN FLUTUR schimba „prefixul”

catalin mugurel flutur

Astazi, fostul primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, implineste 50 de ani.

Fostul primar al municipiului Botosani s-a nascut la data de 16 ianuarie 1963 la Varfu Campului. A urmat cursurile la Dorohoi pana in clasa a VI-a, dupa care, impreuna cu familia, s-a mutat la Botosani. Dupa ce a terminat liceul la A.T. Laurian, Catalin Flutur a urmat cursurile Facultatii de Mecanica. Dupa obtinerea licentei, tanarul inginer a fost repartizat la Electrocontact Botosani.
Revolutia din 1989 la gasit la catedra, in calitate de profesor la Liceul Electrocontact. In 1998 este numit director la societatea Locativa, iar in 2004 castiga primul mandat de primar al minicipiului Botosani. Pe parcursul celor doua mandate de primar, Catalin Flutur reuseste sa schimbe radical fata municipiului Botosani. In cei opt ani, prin fonduri europene, s-au adus in municipiu sute de milioane de euro nerambursabile si, cu aceasta ocazie, s-au creat sute de locuri de munca. In 2011, Botosani a fost clasat „cel mai verde oras”, iar Primaria municipiului a primit confirmarea de „Primarie Verde”, ca o recunoastere a eforturile de a realiza un oras verde si curat.
Insa, in 2012, pe fondul nemultumirilor sociale ca urmare a masurilor de austeritate luate de Guvernul Boc, Catalin Flutur pierde functia de primar in favoarea neexperimentatului candidat USL, Ovidiu Portariuc.
Dupa alegeri, Catalin Flutur revine ca director la Locativa si obtine un mandat de consilier in cadrul Consiliului Judetean Botosani, unde „va face o opozitie constructiva” dupa cum a declarat. In toamna anul trecut, Flutur a anuntat ca in 2016 va candida din nou pentru functia de primar pentru ca „mai sunt multe proiecte de realizat in acest municipiu”, a declarat acesta.
Catalin Flutur este casatorit si are trei baieti. „Imi iubesc familia si consider ca este cel mai important dar pe care Dumnezeu mi l-a dat in viata”, a declarat Flutur.
La multi ani!

1 COMENTARIU

  1. CHIAR DACA ESTE CU INTIRZIERE DORESC UN CALDUROS ,,LA MULTI ANI” ALATURI DE FAMILIE SI DE TOTI CEI DRAGI ! SI ASTEPTAM SA CANDIDEZE PT CA IN ACESTI 4 ANI SUNT SIGURA CA V-A LIPSI MULT MINA UNUI GOSPODAR. LA MULTI ANI SI NU JUDECATI PREA ASPRU BOTOSANENI PT CA NU V-AU ALES DINTR-UN INPULS NU PENTRU CA NU V-A APRECIAT MUNCA !!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.