CATALIN FLUTUR: Voi, cei din PSD, puteti stapani un oras dar nu puteti ingenunchea o comunitate, si nu comunitatea orasului nostru, atata timp cat eu sunt in picioare! (VIDEO)

catalin flutur

Co-presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, Catalin Flutur, a transmis un mesaj dur catre membrii social-democrati pe care i-a anuntat ca dupa 5 iunie 2016 se va intoarce la carma Primariei Botosani.

Catalin Flutur, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Botosani, a luat cuvantul la intalnirea de la Casa de Cultura a Sindicatelor, la care au participat si co-presedintii nationali ai partidului, Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

Acesta ii acuza pe social-democrati ca, in cei patru ani de mandat la Primaria Botosani, au confiscat ceea ce apartine comunitatii.

„Rezultatele sondajului pe municipiu mi-au aratat ca realizarile mele din perioada in care am fost primar, in cele doua mandate, nu au fost uitate de botosaneni. In tara noastra a face politica se aseamana mai mult cu o partida de lupta in noroi. Oricat de bun ai fi, oricat de nobile principii ai avea, chiar daca invingi, la finalul luptei nu scapi de murdarie. Problema sta in asumarea sau nu a rezultatului partidei, cu toate consecintele sale, iar eu mi-am asumat de fiecare data acest lucru si o voi face din nou si din nou atata timp cat cred in principiile sanatoase ale liberalismului, atata timp cat aceste principii vor face sa prospere comunitatea noastra. A fi liberal inseamna sa intelegi ca fiecare om de langa tine este important. Daca intelegi acest lucru atunci esti pregatit sa iei decizii, iar ca sa iei decizii trebuie sa stii cine esti si ce poti face, sa ai alaturi familia, prietenii, si partidul caruia i-am inchinat 25 de ani din viata. Peste cateva luni oamenii orasului vor vota din nou. Ne vom intoarce in oras, politic vorbind, si o vom face cum am facut de fiecare data cu seriozitate, organizati, cu rabdare si infinita determinare. Noi, liberalii, avem ce sa le spunem oamenilor. Cea mai proasta veste pentru PSD, dupa 5 iunie, este ca oamenii orasului vor decide ca noi, liberalii, sa conducem Botosaniul. Comunitatea noastra are inca nevoie de obiective indraznete. I-am dat in mandatele trecute o perspectiva coerenta si acum este timpul sa o imbunatatim. Sunt convins ca ce era de vazut s-a vazut, ce era de inteles s-a inteles, votul din iunie va aseza definitiv destinele acestei comunitati. Comunitatea asteapta de la cei care o conduc locuri de munca, vor locuinte, vor liniste, siguranta, scoli si gradinite curate si incalzite. Oamenii orasului vor sa fie reprezentanti corect si ferm, sa fie respectati si ascultati. In actualul mandat PSD, orasul a apartinut primarului si nu comunitatii. Primaria conduce orasul, dar nu si comunitatea. Comunitatea, stimabililor lideri PSD, nu are primari, nu are casierie, nu are taxe si impozite, nu are Politie Locala, nu are nimic din ceea ce credeti voi ca are. Comunitatea are principii si asteptari, are perspective, emotii, ganduri. Voi, cei din PSD, ne-ati luat orasul. Puteti stapani un oras dar nu puteti ingenunchea o comunitate, si nu comunitatea orasului nostru, atata timp cat eu sunt in picioare”, a spus Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.