Catalin Flutur: „Vom face in Consiliul Local o opozitie constructiva”

catalin flutur

Alegerile locale au fost castigate cu promisiuni aruncate cu usurinta, dar imposibil de indeplinit. Aceasta este opinia primarului in exercitiu al Botosaniului, Catalin Flutur.

In opinia acestuia, multi dintre cei care au mers duminica la urne s-au lasat ademeniti de aceste promisiuni, fara a face o analiza atenta a ceea ce s-a petrecut in municipiul Botosani in ultimii ani.
„Asteptarea alegatorilor este foarte mare si nimeni nu va putea satisface aceasta asteptare in planul asistentei sociale. Sunt multi botosaneni care cred ca de la primar le va veni rezolvarea problemelor sociale pe care le au. Electoratul a fost castigat cu promisiuni  usor de facut, dar greu de transpus in practica”, a declarat Catalin Flutur.
Presedintele „Miscarii pentru Botosani” si-a exprimat si dezamagirea ca harta tarii s-a inrosit iar si ca alegatorii s-au intors la votul pentru PSD.
„Cred ca ceea ce s-a intamplat in Romania in aceasta perioada nu a fost foarte bine inteles de electorat. Poate asta este si una dintre marile noastre probleme, ca nu am stiut sa comunicam cu electoratul. Vom face in Consiliul Local o opozitie constructiva”, a mai spus Flutur, care a completat ca obiectivul sau in continuare este sa sustina in Consiliul Local continuarea proiectelor pe care le-a inceput impreuna cu echipa sa pentru botosaneni. „Vom face in Consiliul Local o opozitie constructiva”, a adaugat reprezentantul „Miscarii pentru Botosani”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.