Catalin Flutur: Vreau o campanie electorala civilizata fara atacuri la persoana

catalin flutur

Candidatul pentru functia de primar al municipiului Botosani din partea Miscarii pentru Botosani, Catalin Flutur, a declarat ca nu va raspunde atacurilor venite din partea adversarilor sai politici.

Actualul primar al municipiului Botosani, dar si candidat pentru aceeasi functie din partea Miscarii pentru Botosani, a declarat ca nu vrea o campanie electorala cu atacuri la persoana. Totodata Catalin Flutur a precizat ca electoratul nu mai accepta o campanie electorala in care candidatii vin cu atacuri la persoana, fara sa prezinte solutii sau planuri concrete. De aceea, Flutur se va prezenta in fata electoratului cu tot ce a realizat in ultimii si, in acelasi timp, este optimist ca cetatenii din Botosani vor aprecia acest lucru.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.