Home Politica Catalin Futur: „O prezenta mare la vot inseamna continuarea reformelor incepute de...

Catalin Futur: „O prezenta mare la vot inseamna continuarea reformelor incepute de Guvernul Ciolos”

Dupa ce i-a insotit pe o parte din candidati liberali pentru alegerile parlamentare pentru a vota, a venit si randul primarului municipiului Botosani, Catalin Flutur, sa-si exercite dreptul de vot. In jurul orei 9.30, edilul s-a prezentat la o sectie de votare din cadrul Liceului de Arta din Botosani.

Liderul PNL, Catalin Flutur, a facut de asemenea un apel la botoşaneni sa nu trateze cu indiferenţa procesul electoral de astazi.

„Este foarte important pentru Botoşani sa iasa in numar cat mai mare la vot pentru ca o prezenţa de peste 45% inseamna posibilitatea de a continua ceea ce a inceput Guvernul Cioloş, in frunte cu Dacian Cioloş. Am votat pentru Botosani cu gandul ca votul meu de astazi, votul tuturor botosanenilor, poate sa ajute Botosaniul. Botosaniul are nevoie de o continuitate in guvernare, eu vad acelasi prim-ministru si ma intereseaza politicile de dreapta care pot dezvolta Botosaniul, politici de dreapta care pot aduce locuri de munca in Botosani si dezvoltarea infrastructurii. Am votat pentru ca Botosaniul sa mearga inainte, am votat pentru ca Romania sa mearga inainte”, a delarat Catalin Flutur.

Exit mobile version