Catalin Predoiu, despre ce s-a intamplat astazi in Parlamentul Romaniei, despre “Miscarea contra Justitiei“

Catalin Predoiu sustine ca “planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat“.

Intr-o declaratie publica, liberalul Catalin Predoiu sustine ca ceea ce s-a intamplat marti in Parlamentul Romaniei, prin zidul format de social-democrati in jurul premierului pentru a impiedica justitia sa-si faca treaba este un fapt deosebit de grav.
 
“Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Mesajul implicit catre Justitie si romani este ca Parlamentul este deasupra Justitiei si a Legilor. Saptamana viitoare va fi facut pasul urmator: vor fi atacate legile penale pentru a lipsi procurorii de mijloace. Apoi, vor incerca desfiintarea DNA si schimbarea conducerii. Lucrurile se clarifica. Miscarea contra Justitiei este condusa de Ponta si Tariceanu“, a declarat Predoiu.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.