CATALIN PREDOIU: USL a ajuns la putere mintind pe toate proiectele fundamentale. Noi avem o datorie morala fata de romani!

catalin predoiu

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, aflat in campanie interna pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale din 2014, a criticat joi seara, la Botosani modul in care premierul Victor Ponta intelege sa guverneze.

„PDL a fost primul partid care a spus ca privatizarea CFR Marfa va fi un mare esec, care va urma esecului care a fost anul trecut cu Oltchim. Si a avut dreptate. Unde este acum CFR Marfa? In garajul domnului Ponta. USL a ajuns la putere mintind pe absolut toate proiectele fundamentale. Unde sunt locurile de munca promise de USL? Unde sunt investitiile? Guvernul Ponta a mintit si continua sa minta pe toate canalele TV. De unde sa vina bani? De pe luna?”, a mai spus Catalin Predoiu.

Prim-vicepresedintele PDL a adaugat ca este timpul pentru un nou mod de a face politica, un mod care sa genereze solutii pentru intreaga natiune.

„Noua politica inseamna de fapt lupta pentru solutii concrete pentru oameni. Nu ce am fost si ce am facut. Valoarea ne-o vor hotari alegatorii. Dupa competitia din PDL, oamenii vor fi mult mai bine informati de cum vrem sa relansam partidul si ca noul PDL lansat vine cu solutii concrete pentru oameni. Noi avem o datorie morala fata de toti romanii si pentru asta trebuie sa lucram impreuna, sa construim si sa credem in destinul nostru”, a declarat Catalin Predoiu in incheiere.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.