CATALINA LUPASCU, despre CUM VA FI FOLOSITA TRADAREA unor CONSILIERI LOCALI IMPOTRIVA CETATENILOR MUNICIPIULUI

catalina lupascu

Tradarea unor consilieri locali si trecerea lor din tabara opozitiei in cea care sustine grupul PSD in Consiliul Local, va face ca ”Alianta raului”, cum era numit grupul opozitiei, sa nu mai fie majoritar in CL

Daca grupul PSD capata majoritatea in Consiliul Local, ceea ce este foarte probabil in acest moment, cetatenii municipiului a putea avea mult de pierdut, spun reprezentantii Aliantei Crestin Liberale, si vin si cu argumente in acest sens.

”Noi, aceasta majoritate pe care unii au numit-o Alianta Raului, am promovat un proiect de majorare a burselor scolare, pentru ca ne intereseaza ca elevii sa aiba un banut de carte, de auxiliare, de haine in noul an scolar. Ce a mai facut aceasta majoritate ? Avem o hotarare de CL, pentru diminuarea taxelor si impozitelor locale, un acord de principiu, in sensul in care va trebui sa se croiasca bugetul pe taxe si impozite diminuate, in primul rand pentru agentii economici, care duc greul in aceasta perioada in tot ceea ce inseamna economie, care duduie doar in mintea domnului Ponta”, a spus viceprimarul liberal Catalina Lupascu.

Hotarari ca cea care impiedica majorarea taxelor si impozitelor locale, sau cea care face referire la achizitiile publice directe, ar putea fi modificate, in dezavantajul botosanenilor, a tras semnalul de alarma liberala Catalina Lupascu.

”Sper din toata inima, ca domnul Portariuc, care face acum majoritate in CL cu domnul Gheorghita, sa nu atace aceste hotarari, pentru ca am auzit voci ca ar trebui abrogata hotararea de CL privind achizitiile publice directe, deci se vorbeste deja de acest lucru. Se vorbeste deja ca ar trebui sa se intervina pentru ca hotararea cu taxele si impozitele locale diminuate sa fie reanalizata, atacata. Daca vor face acest lucru, cetatenii Botosaniului ii vor taxa”, a mai precizat Catalina Lupascu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.