Catalina Lupascu, despre Dumitru Zmau si legatura lui cu HSR

Dumitru Zmau, fost liberal, ar avea legături cu Hi Speed Recovery, “se regaseste, undeva, in aceasta constructie” sustine Catalina Lupascu, care pana nu demult a ocupat functia de viceprimar in Primaria Botosani.

Informatia a fost lansata in cadrul conferintei de presa saptamanala a ACL Botosani. Catalina Lupascu a lasat de inteles ca fostul sau coleg de partid ar fi implicat in afacerea pe care botosanenii o cunosc de cand aceasta firma ridica de pe strazi masinile parcate ilegal.

Liberala Catalina Lupascu mai sustine ca tocmai din cauza implicarii fostului sef al Politiei Rutiere, Dumitru Zmau, in aceasta afacere, cel care pana nu demult avea carnet de partid la PNL a trecut de partea social-democratilor.

„Prin semnarea contractului cu HSR nu s-a facut altceva decat ca domnul Zmau sa vina alaturi de guvernarea PSD. Este prectic o moneda de schimb, asa cum de altfel ne-a obisnuit PSD”, afirma Catalina Lupascu, care a tinut sa precizeze insa ca este deocamdata doar o informatie care i-ar fi ajuns la urechi.

Catalina Lupascu spune ca, in opinia sa, “rasplata” pentru trecerea de partea PSD a fostului liberal Dumitru Zmau ar fi semnarea contractului cu HSR de catre Primarie.

Si momentul ales, mai spune reprezentanta PNL, cel in care atentia botosanenilor este atintita asupra temelor electorale, a fost considerat prielnic de conducerea Primariei Botosani pentru semnarea “pe sub masa” a contractului.

“Inteleg acum graba cu care au demarat procesul de schimbare a viceprimarilor, pentru ca isi doreau ca in aceasta perioada, de campanie electorala, cand atentia cetateanului este indreptata de regula spre campanie, sa se parafeze contractul cu HSR si sa se parafeze pe sub masa. Probabil si acesta reprezinta o moneda de schimb a administratiei locale Portariuc catre cei care au tradat PNL”, a conchis reprezentanta liberalilor, in cadrul conferintei de presa a ACL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.