Ce conține Programul „REDUCEREA BIROCRAȚIEI PRIN DIGITALIZARE” propus de Lucian Trufin candidatul PSD pentru Consiliul Județean

Lucian Trufin a anunțat măsurile din programul său pentru digitalizarea serviciilor Consiliului Județean în relația cu primăriile și cu botoșănenii.

„Îmi doresc să continui programul pentru digitalizarea serviciilor publice oferite de Consiliul Județean și instituțiile subordonate început de colega mea doamna președinte Doina Federovici. Este vorba de înregistrarea și eliberarea online a documentelor și consultarea online a documentațiilor și avizelor urbanistice. Este important ca botoșănenii din județ să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Consiliul Județean”, a declarat Lucian Trufin.

Programul candidatului PSD pentru Consiliul Județean, „Debirocratizare prin digitalizare” înseamnă: acces online pentru vizualizarea planului de amenajare a teritoriului, portal online pentru primăriile din județ și perfecționarea și adaptarea la noile tehnologii digitale ale funcționarilor de la Consiliul Județean și instituțiile subordonate.

„Voi avea în vedere o creștere a digitalizării serviciilor publice și realizarea de aplicații online pentru instituțiile publice din județ aflate în subordinea Consiliului Județean, precum și interconectarea lor în beneficiul cetățenilor și companiilor din județul Botoșani. Astfel împreună cu echipa de la Consiliul Județean voi reactualiza planul de amenajare a teritoriului care va include o bază de date geo-spațială pe baza căreia vor fi fundamentate toate deciziile autorităților publice locale și inițiativele de dezvoltare ale mediului de afaceri și comunităților locale. De asemenea vom realiza un portal care să permită comunicarea online cu primăriile din județ, astfel încât documentele să fie transmise într-un format electronic, fără a mai fi nevoie de deplasarea din județ la municipiul Botoșani”, a explicat Lucian Trufin.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.