CE SE INTAMPLA in PNL BOTOSANI dupa rezultatele alegerilor europarlamentare!?

florin turcanu

In timp ce la nivel central PNL este zguduit de schimbari ce se prefigureaza la varful acestei formatiuni politice, la Botosani liberalii se pregatesc de o analiza care pe unii este posibil sa-i coste functia in partid.

Daca la nivel de judet rezultatele liberalilor sunt peste media pe tara a acestui partid la alegerile actuale, sunt si organizatii PNL din judet care au scos un procent mult prea mic, care „nu arata implicarea” celor care aveau responsabilitate la aceste alegeri, dupa cum afirma Florin Turcanu, presedintele Filialei Botosani a PNL.

Cu alte cuvinte, seful PNL Botosani spune ca presedintii de organizatii din judet isi vor dovedi eficienta sau ineficienta activitatii in campania electorala recent desfasurata prin rezultatele obtinute fiecare in orasul  sau comuna sa.

„Da, va fi o analiza in Biroul Politic Judetean, pentru ca asa este firesc si asa s-a procedat dupa fiecare runda de alegeri. Sunt organizatii in judet care au facut 60 la suta, altii au 40 la suta, dar sunt si presedinti de organizatii care vor trebui sa explice de ce nu s-a vazut in scor implicarea. Eu zic ca daca era implicare se putea scoate in unele locuri un rezultat mult mai bun. Facem analiza si eu sunt convins ca vor fi schimbari in unele locuri. Ca judet, Botosaniul a scos un procent care ne situeaza printre primele cinci filiale PNL din tara. La Botosani PNL a scos peste 20 la suta”, a precizat Florin Turcanu, liderul judetean al PNL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.