Cele 42 de MICROBUZE SCOLARE SOSESC la Botosani la finele saptamanii

Joi si vineri, cele 42 de primarii din județul Botosani carora le-au fost repartizate microbuze scolare vor intra in posesia acestora.

Astfel, conform ordinului comun emis de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administrației Publice si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, cele 42 de microbuze au fost repartizate: municipiului Dorohoi, oraselor Bucecea, Flamanzi, Stefanesti, Saveni si comunelor Adaseni, Albesti, Blandesti, Braiesti, Calarasi, Candesti, Copalau, Cordareni, Cristesti, Dangeni, Dersca, Durnesti, Gorbanesti, Hiliseu-Horia, Hudesti, Leorda, Lunca, Manoleasa, Mihai Eminescu, Mihaileni, Paltinis, Pomarla, Radauti-Prut, Rauseni, Rachiti, Romanesti, Știubieni, Suharau, Sulita, Tudora, Unteni, Varfu Campului, Viisoara, Vladeni, Vlasinesti, Vorniceni si Vorona.
 
“Ma bucur ca Guvernul Romaniei a dat curs solicitarilor centralizate cu privire la repartizarea microbuzelor scolare pentru judetul Botosani. In acest moment  putem demonstra cat se poate de clar ca facem cu adevarat guvernare pentru Botosani, asa cum am promis. Nu a existat nici o ratiune politica in alocarea acestor micobuze, toate solicitarile fiind onorate. Microbuzele vor fi utilizate exclusiv la transportul elevilor in vederea asigurarii egalitaţii de şanse, sporirea accesului la educaţie şi a ridicarii gradului de pregatire al elevilor.” a declarat senatorul PSD Doina Federovici.
 
Microbuzele scolare care vor pleca catre Botosani pe 30 si 31 iulie fac parte din lotul aferent ultimei etape a programului demarat de Guvernul Romaniei.
 
“In aceasta etapa a programului, conform amendamentului la legea de aprobare a OUG nr 17/2014 initiat de mine in cadrul acestei sesiuni parlamentare, primesc microbuze inclusiv orasele care au sate si localitati componente” a concluzionat senatorul social democrat.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.