CJ Botoșani, „bântuit” de OMUL INVIZIBIL!

Ce n-au reușit oamenii de știință de-a lungul anilor se pare că s-a realizat într-o instituție publică din județul Botoșani și anume ca un om să devină invizibil.

La ultima conferință de presă organizată de PNL Botoșani, fostul deputat Cristian Roman a venit cu o propunere inedită: ca actualul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți să fie numit OMUL INVIZIBIL. Propunerea vine în urma activității acestuia în ultimii doi ani de zile de când a ajuns șef peste județul Botoșani, activitate care este egală cu zero. De fapt, și în mass-media au apărut articole despre județul Botoșani că nu are depuse niciun proiect de dezvolare.

„Vreau ca de azi înainte să-l numesc pe președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, OMUL INVIZIBIL. De ce? Pentru că de când a intrat în politică acest om nu a făcut nimic notabil pentru cetățenii acestui județ nici ca parlamentar, nici ca prefect și nici ca președinte al CJ Botoșani. De doi ani de zile de când se află la conducerea județului nu a făcut nimic palpabil pentru botoșăneni. Dacă este să ne comparăm cu județul Suceava, unde acolo chiar se face treabă, la noi în județul Botoșani nu se mișcă nimic, parcă am încremenit. Și acolo președinte este Gheorghe Flutur, care face parte din PNL, adică partid de opoziție, în timp ce la noi, Cotică Macaleți este șeful Organizației Municipale a PSD Botoșani”, a spus Cristian Roman.

Singura lui realizare, a mai spus Roman, este că a căutat prin sertarele din birou unde a găsit câteva proiecte gata făcute de fosta conducere a CJ Botoșani formată din Gheorghe Sorescu și Cristian Achiței. Dar și acestea nu sunt puse în practică.

Și consilierul județean Gheorghe Sorescu a criticat „inactivitatea” președintelui CJ Botoșani în sensul că nu a făcut nimic în ceea ce privește starea proastă a drumurilor județene.

„În ultima ședință de CJ, Costică Macaleți ne-a anunțat că drumurile județene vor fi reparate și asfaltate, dar dumnealui trebuie să înțeleagă că nu ne interesează ce va face în viitor, ci, ce face acum. Adică, deja drumurile se reabilitează, se toarnă asfalt acolo unde este necesar. Asta ne dorim să auzim. Fiindcă de doi ani de zile doar asta am auzit: vom face, vom asfalta, vom repara etc. Și nu s-a făcut nimic. Așa cum nu s-a făcut nimic nici cu proiectul Drumului Strategic care a rămas doar pe hârtie de doi ani de zile”, a spus consilierul județean Gheorghe Sorescu.

În concluzie, este bine de știut că atunci când treceți prin fața Palatului Administrativ și vedeți fum la balcon, să știți că președintele Costică Macaleți a luat „o pauză de-o țigară” după „atâta muncă”, și nu cumva să credeți că e vreun incendiu prin clădire.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.