Home Politica Comunicat de presa – PSD pierde, din nou, primaria Piatra Neamt in...

Comunicat de presa – PSD pierde, din nou, primaria Piatra Neamt in fata PNL. Dragos Chitic ramane edilul orasului

In sedinta de azi a Consiliului Local al municipiului Piatra Neamt, liberalul Dragos Chitic a fost reconfirmat viceprimar cu atributii de primar interimar de catre consilierii orasului.

De asemenea, au mai fost reconfirmati doi viceprimari PNL, Constantin Teodorescu si Vasile Popescu. Astfel, liberalii din Piatra Neamt a reusit pentru a doua ora sa impiedice incercarea PSD de inlocuire  a actualului edil cu un membru social-democrat.

PNL Piatra Neamt face apel la toti consilierii, indiferent de apartenenta politica, sa se alature primarului reales pentru binele comunitatii. Subliniem faptul ca cei care hotarasc si conduc primaria sunt consilierii locali, de aceea ii asteptam alaturi de noi pentru a discuta strategia de dezvoltare a orasului si rezolvarea problemelor de stricta necesitate.

Cu aceasta ocazie, s-a mai demonstrat inca o data dorinta de stabilitate si de performanta pentru Piatra Neamt, in ciuda nenumaratelor interventii ale social-democratilor pentru a modifica majoritatea.

O echipa a PNL Piatra Neamt construita cu ajutorul domnului deputat Mugur Cozmanciuc va continua sa sprijine interesul public si va atrage atentia de fiecare data cand vor aparea derapaje care ii vor dezavantaja pe cetatenii acestui municipiu.

Pentru PNL prioritar a fost si este interesul cetateanului si vom depune toate eforturile pentru ca aceasta echipa sa onoreze aceste angajamente.

Le multumim consilierilor locali care si-au stabilit ca prioritate interesul municipiului Piatra Neamt.

Radu Surugiu, Presedinte PNL Piatra Neamt

Exit mobile version