Home Politica PNL BOTOSANI: Nu putem sa nu remarcam faptul ca Guvernul a raspuns,...

PNL BOTOSANI: Nu putem sa nu remarcam faptul ca Guvernul a raspuns, in sfarsit, nevoilor cetatenilor judetului Botosani

Filiala Teritoriala PNL Botosani saluta modalitatea in care antreprenorul a gestionat refacerea drumului national Botosani- Suceava, in sensul derularii intr-un ritm accelerat a lucrarilor de modernizare.

In nenumarate randuri, presedintele Florin Turcanu si parlamentarii PNL de Botosani au facut demersuri, sub forma de interpelari, memorii, apeluri la autoritatile centrale pentru a lua in calcul, cu prioritate, realizarea investitiei pe tronsonul Botosani-Suceava, avand in baza statisticile sumbre privind numarul de accidente si victime. Mai mult de atat, reprezentantii PNL au avut in vedere chiar pornirea unui protest pentru a determina guvernantii sa aloce sumele necesare demararii obiectivului respectiv.

Avand in vedere ca lucrarile sunt in derulare, iar stadiul in care s-a ajuns este unul destul de avansat, nu putem sa nu remarcam faptul ca Guvernul a raspuns, in sfarsit, nevoilor cetatenilor judetului Botosani, nevoi pe care noi le-am semnalat de ani buni, iar, in urma demersurilor si presiunilor asupra Guvernului si premierului Victor Ponta, s-a acordat finansarea promisa.

Consideram ca prin realizarea acestei investitii, se face un pas important in dezvoltarea infrastructurii judetului Botosani si a conditiilor de accesibilitate din si inspre judei. In urma modernizarii drumului national Botosani-Suceava, speram ca botosanenii sa beneficieze de o lucrare de calitate, de conditii de trafic mai bune, la un nivel de practicabilitate europeana.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Exit mobile version