COMUNICAT PSD: 250.000 de botosaneni pedepsiti de oamenii lui IOHANNIS

Alocari de zero lei de la Consiliul Judetean.
Alocari de zero lei pentru 10 localitati si cate 2.000 lei pentru alte 17 orase si comune – aceasta este pedeapsa aplicata la 250.000 de botosaneni de catre oamenii lui Iohannis de la Botosani, care controleaza majoritatea din Consiliul Judetean.

Supranumita „Alianta a Raului PDL-PNL” care a confiscat majoritatea din Consiliul Judetean, împotriva votului acordat de cetateni în 2012, a aprobat pe 16 octombrie, Hotararea nr. 115/2014, prin care au fost repartizate la nivelul judetului sumele provenite din rectificarea bugetara.

10 localitati din judet nu au primit nici macar un leu de la presedintele Consiliului Judetean Florin Turcanu si de la liderul consilierilor judeteni PDL, Catalin Flutur. Sumele alocate ar fi trebuit folosite la plata arieratelor rezultate din cheltuielile de functionare si de capital, precum si la finantarea programelor de dezvoltare locala.

Sanctionarea cetatenilor pentru culoarea politica a primarilor

Toate cele 27 de localitati care nu au primit nimic sau au primit sume absolut ridicole sunt conduse de primari de alta culoare politica decat cea a partidului care il sustine pe Klaus Iohannis in campania pentru functia de presedinte al Romaniei. In total, 250.000 de botosaneni sunt pedepsiti de oamenii lui Iohannis, pentru simplu fapt ca primarul e de alta culoare politica.

”Comuna Vlasinesti, care are peste 3.000 de locuitori, nu a primit niciun ban de la Consiliul Judetean la ultima rectificare bugetara. In aceeasi situatie se afla si Vorona, cu 8.000 de locuitori sau Corni, cu 7.000 de locuitori. Localitatile din preajma comunelor noastre au primit fonduri consistente, desi necesitatile sunt aceleasi”, a declarat primarul comunei VlasinestI, Lucian Trufin.
 
Pentru o comuna cu primar ACL, fonduri de 100 de ori mai mari decat pentru municipiul Botosani

Cei 113.000 locuitori ai muncipiului Botosani au primit in total 2.000 lei, putin mai mult decat un salariu mediu pe economie care abia ajunge pentru intretinerea unei gospodarii. In schimb, comuna Ungureni condusa de un primar ACL, cu 6.800 de locuitori, a primit fix de 100 de ori mai mult. La fel, comuna Mihai Eminescu (ACL) a primit 150.000 lei, in timp ce municipiul Dorohoi (PSD) a primit doar 2.000 lei. Atat valoareaza cei 250.000 de botosaneni, pentru oamenii lui Iohannis!
 
(Acesta este punctul de vedere al PSD Botosani)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.