COMUNICAT PSD: 40 de membri noi la TSD Botosani

Sambata, 11 octombrie, Tineretul Social-Democrat a primit in partid 40 de membri noi. Tinerii elevi si studenti si-au primit carnetele de membru de la presedintele organizatiei municipale a TSD Botosani, Bogdan Buhaianu.

”M-am alaturat echipei TSD pentru ca imi doresc sa fac parte din cea mai importanta echipa de tineret din Botosani. Urmaresc activitatea lor, am prieteni care fac parte din TSD si am fost atras de actiunile caritabile pe care acestia le organizeaza peste tot in judet, de faptul ca vor sa fie un model pentru tinerii din Botosani”, a sustinut Muraru Crina, nou membru in echipa TSD Botosani.

Cele 40 de adeziuni au fost semnate in ultimele doua saptamani, de la inceperea campaniei electorale.

”TSD este cea mai puternica organizatie de tineret din Botosani. Faptul ca in plina campanie electorala am primit 40 de membri noi este un mesaj de forta. PSD este cel mai mare si mai stabil partid politic care va da viitorul presedinte al Romaniei, Victor Ponta. Suntem tineri, puternici si vrem ca in aceasta campanie sa convingem cat mai multi botosaneni sa voteze cu Victor Ponta,  presedintele care va aduce schimbarea si va uni romanii”, a declarat Bogdan Buhaianu, presedintele organizatiei municipale a TSD Botosani.

Celor 40 de noi membri li s-a urat bun venit in cadrul unei petreceri organizate de conducerea TSD. La eveniment a participat si primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.