COMUNICAT PSD: Fapte, nu vorbe… la omul lui Iohannis de la Botosani

La sfarsitul saptamanii trecute, reprezentantul si sustinatorul lui Klaus Iohannis la Botosani, presedintele CJ, Florin Turcanu, a trimis o scrisoare botosanenilor in care le promitea ca daca Iohannis va ajunge presedintele Romaniei, va duce „o politica a faptelor, nu a vorbelor goale”.

In mediul politic circula zvonul ca daca Iohannis va deveni presedinte, Florin Țurcanu va primi un post de ministru sau chiar vicepremier intr-un guvern condus de Traian Basescu sau Emil Boc, ce i-ar da ocazia de a se manifesta din plin la nivel national.
 
Prezentam mai jos politica faptelor, fara vorbe practicata de Florin Țurcanu in judetul Botosani, acceptate tacit (cum altfel!) de Klaus Iohannis:

Lovitura violenta cu pumnul in fata, aplicata unui botosanean

In luna mai a acestui an, un post national de stiri prezenta un material video care il infatisa pe Florin Țurcanu, sustinatorul lui Iohannis, lovind violent cu pumnul unul dintre angajatii de la firma sa. In mod ironic, filmul nu avea sonor… Deci doar fapte, fara vorbe…

In concediu la mare, pe banii publici din taxele botosanenilor

In perioada 3-17 august, sub pretextul unor cursuri de perfectionare pe litoral, Florin Turcanu si-a petrecut un sejur la mare impreuna cu familia si prietenii sai. Totul a fost platit din banii publici ai Consiliului Judetean, din taxele colectatate de la botosaneni.
Totul s-a facut pe tacute…. Doar fapte, fara vobe…

Panouri pentru cultul personalitatii, din banii publici ai botosanenilor

Tot judetul a fost impanzit cu panouri stradale publicitare pentru promovarea imaginii personale a presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu. Din nou, totul a fost platit din banii colectati din taxele platite de locuitorii judetului Botosani. Panourile vorbesc de la sine, in cel mai desavarsit cult al personalitatii. Si de aceasta data, fapte, fara vorbe…

Rubedenii in posturi publice, platite de cetateni

Omul lui Iohannis de la Botosani si-a impus sotia, Roxana Anusca, intr-un fotoliu de deputat, iar pe fratele sau l-a propulsat direct la conducerea Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor. Dupa ce a plecat de acolo in urma unui scandal public national, fratele lui Turcanu a fost pus pe lista de candidati a PNL pentru Parlamentul European, in locul lui Mircea Diaconu. Totul pe tacute… Fapte, nu vorbe…

Constituirea „Aliantei Raului”, impotriva votului botosanenilor

Tot pe tacute, pe la spatele partenerilor din USL, Florin Țurcanu a incheiat alianta cu PDL, cunoscuta drept „Alianta Raului”, care a blocat activitatea din Primaria Muncipiului Botosani si in alte localitati… Totul impotriva votului botosanenilor… Asadar, tot fapte, fara vorbe!

(Acest articol reprezinta punctul de vedere al PSD Botosani)
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.