Concursul Miss PDL s-a amanat

Concursul de frumusete „Miss Smart&Right” organizat de catre Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal trebuia sa aiba loc vineri, 27 aprilie 2012.

Dar s-a amanat pe motiv ca democrat liberalii ar fi trebuit sa participe la lansarea candidatilor organizata la Bucuresti.
In aceste conditii, competitia va avea loc pe 4 mai 2012, cu incepere de la orele 18:00, in incinta clubului Fun City. Problema e ca si actiunea politica din capitala a fost reprogramata pentru 6 mai 2012.
Gabriel Alecsandru, presedintele OTPDL, a declarat ca vor fi noua concurente, care vor  avea posibilitatea sa isi puna in evidenta calitatile in cadrul probelor competitiei. (A.M.)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.