Conducere nouă la OFL Botoșani (FOTO)

Femeile liberale și-au ales structurile de conducere de la nivelul județului.

Noul președinte al organizației este Mirela Saucă, care a devenit lider cu 199 de voturi, șase fiind anulate. De altfel, aceasta a fost singura candidată pentru funcție.

„Cea mai mare realizare și prima a fost aceea că am funcționat de la început ca o echipă și fuziunea am făcut-o ținându-ne de mână și cred că acest lucru s-a văzut de la început. Misiunea noastră de a ne susține candidații la alegeri a fost destul de dificilă. Mă bucur că avem o bună reprezentare în consiliile locale. Femeile nu au fost doar prezente, ci au fost active în viața politică”, a spus Mirela Saucă.

Pentru funcția de vicepreședinte au candidat Dana Borcea și Ecaterina Florea. Câștigătoarea, cu 147 de voturi, a fost aleasă Dana Borcea, în detrimentul Ecaterinei Florea care a adunat doar 44. Pentru celelalte posturi de conduceri a fost doar câte o candidatură.

Lista cu noua conducere a Organizației Femeilor Liberale Botoșani:

MARIANA MIRELA SAUCĂ – Președinte

HOLCA AGNES MIHAELA – Prim-vicepreședinte

ABĂCIOAIE RODICA – Prim-vicepreședinte

CULICEANU GEORGETA – Vicepreședinte (Comisia 1 – Departamentul pentru Strategii și Relații Politice)

BAHRIN CRISTINA – Vicepreședinte (Comisia 2 – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și purtător de cuvânt)

MIHALACHE MARIANA ADRIANA – Vicepreședinte (Comisia 3 – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene)

MIRON CLAUDIA – Vicepreședinte (Comisia 4 – Departamentul pentru Politici Sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni)

VEREȘTIUC CLAUDIA – Vicepreședinte (Comisia 5 – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului)

BORCEA DANIELA – Vicepreședinte (Comisia 6 – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală)

TELIȘCĂ IRINA – Vicepreședinte (Comisia 7 – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport)

ADĂSCĂLIȚEI MONICA – Vicepreședinte (Comisia 8 – Departamentul pentru Politici în Sănătate)

ACATRINEI CĂTĂLINA – Membru

AGA DOINIȚA – Membru

BERESCU SMARANDA – Membru

CĂRUNTU DANA RAMONA – Membru

CHEPTROSU VICA – Membru

CHIABURU VERONICA – Membru

DAMIAN ARTEMIZA – Membru

DOBINCIUC RALUCA – Membru

GHEORGIU ALINA – Membru

GRIGORAȘ ANCA MARIA – Membru

MILER CRINA – Membru

PARAMANOV PETRONELA – Membru

PAVĂL MARINELA – Membru

PINCIUC MARCELA – Membru

VAMANU MARGARETA – Membru

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.