Conducerea centrala a PNL a decis candidatul la presedintia CJ BOTOSANI!

Decizia a fost luata in cadrul Biroului Politic National al Partidului National Liberal in cadrul sedintei de miercuri, 9 martie.

In mod oficial, Gheorghe Sorescu este oficial candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Botosani.

La propunerea co-presedintelui Costel Soptica si cu girul forului decizional judetean al PNL, Biroul Politic National al Partidului National Liberal a votat, miercuri, 9 martie 2016, ca actualul presedinte al Consiliului Judetean Botosani sa fie cap de lista la alegerile locale din iunie 2016.

În atare conditii, Organizatia Judeteana a PNL Botosani detine toate parghiile de a se lansa în pre-campanie si a pregati un candidat care si-a asumat intrarea in batalia electorala.

“PNL Botosani mizeaza pe expertiza profesionala si experienta în administratia publica pe care actualul presedinte al CJ Botosani le detine si considera ca ofera electoratului cea mai buna optiune pentru continuarea proiectelor demarate înca din anul 2012”, a transmis conducerea PNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.