Conferinta Municipala a PSD dedicata candidaturii lui Victor Ponta la “prezidentiale“

Social-democratii botosaneni si-au exprimat, vineri, adeziunea la candidatura lui Victor Ponta la functia suprema in statul roman, in cadrul unei Conferinte municipale extraordinare.

Pe ordinea de zi a conferintei s-a mai aflat si analiza activitatii organizatiei locale si stadiul de acoperire a sectoarelor electorale cu militanti ai PSD Botosani, precum si alegerea delegatilor la Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Botosani, care va avea loc pe 12 septembrie.

Lucrarile conferintei au fost conduse de Gheorghe Vazdoaga, secretarul executiv al PSD Botosani

“Astazi, noi,  cei aflati aici in sala, suntem reprezentantii armatei a cincea si a sasea a social democratiei romanesti, cum ii place sa spuna presedintelui nostru Ovidiu Portariuc. Ca sa nu se inteleaga gresit, suntem reprezentantii colegiilor cinci si sase pe judetul Botosani“, li s-a adresat Gheorghe Vazdoaga celor peste 300 de social-democrati adunati in sala Casei Sindicatelor.

Au luat cuvantul : Mihai Tincu, Mihaela Hunca, Tamara Ciofu, Doina Federovici, Mihai Balta, Gheorge Vazdoaga si Ovidiu Portariuc. Rand, pe rand, fiecare si-a indemnat colegii de partid sa munceasca in campanie pentru victoria candidatului cu care PSD intra in batalia pentru Cotroceni, Victor Ponta.

“Alegerile din luna noiembrie ne pun pe toti in fata celei mai mari provocari, as spune eu, de dupa 1989. Este, daca vreti, cea mai mare batalie, cu ghilimelele de rigoare, electorala“, a spus senatorul Doina Federovici.

Dupa ce participantii si-au dat adeziunea la candidatura lui Victor Ponta, s-a decis si ca toti cei prezenti in sala sa fie delegati la Conferinta Judeteana din septembrie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.