Consilierii judeteni Dorin Ciustea si Verginel Vacariu au fost exclusi din PP-DD

Prin Hotararile BNC al PP-DD, nr. 351/24.09.2014 si, respectiv, 352/24.09.2014,  Dorin Ciustea  si Verginel Vacariu, ambii consilieri judeteni in vadrul Consiliului Judetean Botosani, au fost exclusi din partid potrivit prevederilor statutare ale partidului, in concordanta cu Notele de Fundamentare inregistrate la Secretariatul General.

Potrivit hotararilor BNC al PP-DD, cei doi consilieri judeteni botosaneni au savarsit abateri de la prevederile statutare, nu au respectat obligatiile prevazute de Statut si de regulamentele interne ale partidului.

De asemenea, in sarcina lor s-a retinut ca prin comportamentul sau actiunile lor au adus prejudicii partidului, aspecte care au condus catre excluderea acestora.  Dorin Ciustea si Verginel Vacariu nu au indeplinit, nu au respectat si nu au aplicat intocmai dispozitiile, deciziile si hotararile forurilor de conducere ale partidului.

Hotararile BNC pot fi contestate, in termen de cinci zile de la comunicare, la Comisia Nationala pentru Statut, Etica si Litigii.

Comunicat de la Cabinetul parlamentar al deputatului Liliana MINCA

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.