Consilierii judeteni PSD au inceput ofensiva ! Ce pasi fac pentru inlocuirea vicepresedintilor CJ

Vor sa-si impuna oamenii lor pe posturile de vicepresedinti al Consiliului Judetean si se pare ca au sanse sa realizeze acest lucru.

Deocamdata au depus, vineri la amiaza, proiectul de hotarare privind schimbarea din functie a celor doi vicepresedinti ai CJ, Gheorghe Sorescu si Cristian Achitei.

Dumitru Zmau si Dorin Ciustea sunt ”favoritii” in aceasta cursa pentru cele doua posturi de la conducerea CJ. Asta chiar daca, asa cum spune Ovidiu Portariuc, sunt si alte propuneri pentru vicepresedinti ai CJ.
 
Proiectul a fost semnat, in priul rand, de cei noua consilieri ai PSD, dar si de consilierii de la PP-DD, Dorin Ciustea si Verginel Vacariu, de fostii liberali Luiza Alexandru si Vasile Dumitrascu, precum si de conservatorul Ionel Tacu, semnatura acestuia fiind insa o mazgalitura care pune sub semnul intrebarii valabilitatea acesteia. Si liberalul Dumitru Zmau si-a pus semnatura pe proiect, iar Petre Tupilus ar fi avut initial semnatura pentru proiect, dar si-a retras-o in ultimul moment.

Se pare ca proiectul va avea sustinerea mai multor consilieri judeteni, nu doar a celor care au semnat proiectul, presedintele executiv al PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, mizand pe sustinerea a 20 de consilieri judeteni in aceasta lupta pornita pentru schimbarea vicepresedintilor CJ.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.