PNL: Consilierii PSD incearca sa saboteze deschiderea Parcului Cornisa! Cum trec interesele politice inaintea intereselor cetatenilor

Partidul Social Democrat pune interesele politice deasupra celor ale cetatenilor si o dovedeste iarasi, printr-o noua incercare de sabotare a deschiderii Parcului de agrement Cornisa.

De la inceput, acest proiect nu a fost pe placul celor de la PSD, pentru simplul motiv ca deschiderea lui ar fi o realizare a administratiei Catalin Flutur.

Dupa ce au castigat Primaria Municipiului Botosani, in 2012, au amanat licitatia, intarziind cu peste un an inceperea lucrarilor, punand practic in pericol intreg proiectul. Au incercat apoi sa-si asume ei electoral acest proiect, insa esuand in acest demers, fac ce stiu ei mai bine – saboteaza, in ideea de a provoca o nemultumire din partea cetatenilor, pe care sa i-o atribuie ulterior, printr-o manipulare, tot administratiei Flutur si grupului de consilieri PNL.

Substratul actiunilor consilierilor municipali PSD, in frunte cu viceprimarul Cosmin Andrei este eminamente unul politic, dictat de rationamente de partid, care sunt, iata, mai presus de interesele cetatenilor.

Garantam ca toate aceste adevaruri si demersuri lipsite de etica ale consilierilor PSD vor fi demascate si aduse la cunostinta cetatenilor municipiului Botosani, pentru ca ei sa le inteleaga modul lor politic de actiune, felul in care ei raporteaza totul la obtinerea, cu orice pret, a unor beneficii politice.

Organizatia Municipala PNL Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.