Consultanta medicala si juridica de la FORTA CIVICA

Duminica, Forta Civica a organizat o actiune gratuita de masurare a glicemiei si a tensiunii arteriale pentru locuitorii satului Mandresti din comuna Ungureni.

Manevrele medicale au fost efectuate de persoane cu pregatire de specialitate, celor prezenti fiindu-le oferite si informatii cu privire la unele boli cu incidenta in randul populatiei din zona noastra.

Totodata, voluntarii prezenti la actiune au indemnat cetatenii sa doneze sange la centrele autorizate din judet, prezentandu-le beneficiile unui astfel de act.

In paralel, o echipa de doi juristi le-au oferit oamenilor consultanta juridica in special in probleme de fond funciar.

„Actiunea a fost organizata la solicitatea locuitorilor comunei Ungureni, exprimata in cadrul unei intalniri pe care am avut-o anterior, iar reusita acesteia ne determina sa facem astfel de manifestari si in alte localitati ale judetului. Asa intelegem noi sa fim alaturi de oameni, nu cu sacosa cu pomeni o data la patru ani”, a declarat vicepresedintele Organizatiei judetene Botosani Forta Civica, Mirela Sauca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.