Consultatii oftalmologice GRATUITE! Vezi unde! (FOTO)

Aceste consultatii au inceput de miercuri si se vor incheia sambata.

In cele patru zile, cei interesati pot beneficia de consultatii oftalmologice gratuite  oferite de specialistii societatii Lent Optic. Consultatiile au loc la sediul PDL din municipiul Botosani si la sediile PDL din Dorohoi, Darabani, Trusesti si Flamanzi, intre orele 9.30 si 16.00.

Consultatiile gratuite sunt oferite adultilor de toate varstele, in cazul copiilor acestia trebuind sa aiba peste sapte ani.

„Asa am considerat noi sa venim in intampinarea persoanelor cu venituri modeste care nu isi permit sa plateasca o consultatie oftalmologica. Si am zis sa venim in intampinarea dumnealor”, a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Aceste actiuni umanitare au avut loc si in alte judete din tara.

„Vreau sa le multumesc celor din PDL pentru bunavoita de a ne gazdui. Noi am venit cu logistica, cu aparatura necesara, cu specialisti pentru a putea desfasura in conditii optime. Cei interesati pot beneficia de consulatii cum ar fi refractia oculara, tensiunea oculara, acuitatea vizaula, determinari de dioptrii”, a declarat medicul Marian Stoican.

Aceste consultatii sunt prestate de doi medici, Marian Stoican si Garbriela Bus.

3 COMENTARII

  1. Nu mai dezinformati publicul.E vorba de consultatii optometrice, nu oftalmologice,interzise de altfel in atatea judete pentru modul ilgela in care se desfasoara, iar cei doi sunt optometristi, nu medici.Macar aveti bunul simt sa cititi ce scrie pe parafa

  2. aceste consultatii efectuate de optometristi sunt illegale(unul dintre ei mi-a fost coleg la facultate).Nu au scop medical ci doar de a vinde ochelari. Va sfatuiesc sa mergeti sa va consultati ,intrebati de ce pe stampila nu scrie oftalmolog si NU va lasati pacaliti sa cumparati ochelari foarte prosti calitativ la preturi mari (ochelari ce prin optici sunt la 50 lei lai ei ii luati cub 200lei). Ei pleaca si garantia consultului si a ochelarilor nu exista(decat teoretic).

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.