”CONTROL la COMANDA POLITICA la STATIUNEA de CERCETARE POPAUTI !”, acuza drectorul Ionica Nechifor

Ionica Nechifor, directorul Statiunii de Cercetare Popauti acuza PSD ca a trimis control  la institutia pe care o conduce doar pentru ca partidul vrea sa-l schimbe pe motiv politic.

„S-a comandat un control la Statiunea de Cercetare Popauti. Din punctul meu de vedere, este o comanda a PSD chiar daca acolo este o petitie formulata de asa-zisi revoltati care nici macar nu stiu ce au semnat. Din sursele mele, este o comanda a PSD. Inclusiv doamna Federovici a afirmat ca au fost cateva persoane la dumneaei si le-a indrumat sa faca petitie. Dorinta lor este de a schimba directorul. Faptul ca nu au fost invitati la Targul Agro-Zoo, pentru ca am tinut ca acest eveniment sa fie unul apolitic, i-a deranjat pe cei de la PSD”, a declarat Ionica Nechifor la ultima conferinta saptamanala de presa a ACL.

Liberalul de la conducerea Statiunii de Cercetare Popauti afirma ca acuzatiile care i se aduc printr-o petitie semnata de niste angajati au mai facut obiectul unei cercetari penale. Nechifor spune ca la Popauti nu a facut altceva decat sa stopeze furturile, indisciplina, si sa puna statiunea sa functioneze chiar si fara ajutorul promis de Guvern.

„Acuzele care ni se aduc, au facut obiectul si unor cercetari penale dar nu s-au confirmat. Vor cu orice pret sa schimbe directorul. Nu o sa aiba satisfactia asta. Ii mai asigur ca tot ceea ce fac este transparent. Am stopat furturile, am stopat tot ce era indisciplina si acum Statiunea de Cercetare Popauti se descurca fara banii promisi de la guvern. Le recomand pesedistilor sa aduca bani la statiune daca vor sa faca ceva bun. Dupa cate controale am avut in ultima perioada, sa mai vina o echipa de opt-noua oameni nu face altceva decat sa bulverseze activitatea statiunii”, a precizat directorul Ionica Nechifor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.