Copii din Rauseni sprijiniti de senatorul Doina Federovici sa intampine mai uşor inceperea scolii

Inceperea anului scolar aduce multa bucurie dar si mai multe cheltuieli. In urma vizitelor saptamanale pe care le efectueaza in cadrul colegiului Dorohoi-Flamanzi, senatorul Doina Federovici a tinut sa aduca un sprijin mai multor familii nevoiase, mai ales din cauza situatiei materiale extrem de precare si, din acest motiv, a pregatit un numar semnificativ de pachete care contin rechizite si cele necesare inceperii in bune conditii a anului scolar si le-a oferit copiilor ce au nevoie de sprijin in aceasta perioada.

Pentru buna desfasurare a acestei actiuni, senatorul a colaborat cu doamnele responsabile de colegiul 1 Flamanzi din OFSD si presedintele organizatiei locale PSD din comuna Rauseni si astfel a putut sa identifice gospodariile in care sunt binevenite aceste mici ajutoare.

„Parlamentarii, alaturi de toti ceilalti oameni politici, pot face gesturi umanitare in orice zi a anului. Cu atat mai mult in aceasta perioada in care un astfel de sprijin este mai mult decat bine venit. Am vrut sa gasesc un mod mai util de a ura acestor copii un nou an scolar plin de realizari. Ma bucur pentru fiecare familie ajutata si pentru fiecare copil pe care-l fac sa zambeasca”, a declarat senatorul PSD Doina Federovici.

Comunicat

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.